I arbejde lige nu (oktober '18): En bæredygtig død er en Jensen & Grete-roman. Brændende Kærlighed foregik i Rinkenæs, hvor Grete stadig bor. Nu, hvor de er blevet kærester, vil hun for første gang holde ferie hos Jensen i Århus, og Jensen har store planer om at vise hende byen, men drabet på en kendt miljøaktivist kommer på tværs. Idyllen får et ekstra tvist, da han indlogerer offerets kælegris i sin egen baghave.

 

 

   Én del gode idéer og ni dele knofedt - men ikke nødvendigvis i den rækefølge. Nogle forfattere fører dagbog over deres produktion. Andre har en kvantitativ tilgang ...

 

 

   Findes der vel bedre end god gammeldags forfatteromantik: at sidde ved sit gamle hakkebræt af en skrivemaskine og bogstaveligt høre teksten vokse med hvert anslag? Det praktiske arbejde går hurtigere ved min PC, men for at hjælpe inspirationen på vej fik jeg denne flotte plakat af mine sønner og svigerdøtre. Den hænger på væggen over min skriveplads, og når det skal være rigtig autentisk, bruger jeg Arabic Simplified Fixed som skrifttype.

 

   Tak for hyggelig