Krimi

Jens Peter Jensen, erfaren politimand, sørger efter sin kones død, da han modtager en bryllupsinvitation fra sin hemmelige ungdomskæreste. Grete skal giftes med deres fælles klassekammerat Gregers i Rinkenæs kirke.

Aftenen før brylluppet brænder Gregers dog inde i sit hus, og selv om alting peger på et hændeligt uheld, tror Jensen på brandstiftelse. I stedet for Grete bliver det nu Gregers’ nevø Otto, der skal arve onklens værdifulde marker.

Det lokale politi ser med skepsis på Jensens private efterforskning, og selv Grete har sine forbehold; men Jensen går efter sandheden - og at vinde hendes hjerte - skønt faldgruberne lurer på bege fronter.

Fås som paperback og som e-bog - f.eks. her.

 

4 stjerner ud af 5 på bogfidusen.dk: "Det er en lille kort hyggekrimi af bedste skuffe. Man er fint underholdt og læser den i et hug. Den er ganske fremragende til de krimielskere der ikke bryder sig om de krimier med bloddryppende ofre på hver 2. side."

 

Også "4 store krimihjerter" fra Lone Maj Knudsen på krimihjerte.dk: "Det er en rigtig hyggelig og spændende kriminovelle. Jürgen Klahn viser allerede med denne, at han ihvertfald kan sammensætte et spændende plot og han skriver jo rigtig godt. Personskildringerne er sammensat rigtig godt, og det er med til at skabe den helt rette stemning i krimien."

 

'Det er en godt skrevet og godt tænkt krimi langt fra den herskende nordiske stil. Her er stemning og lokalmiljø mere i centrum end den hårdtslående action.' (Fra lektørudtalelsen til bibliotekerne.)